Каталог товарів
Немає в наявності

Очищувач двигуна Sonax Engine Cleaner 500 мл

(0 відгуків)
  • Виробник: Sonax
  • Артикул: GF-1853964434
  • Використання: Для двигуна
  • Призначення: Миття
  • Тип: Очищувач
  • Об'єм: 500 мл
469 грн

Питаня по даному товару відсутні.

Запитати нас

Очищувач двигуна Sonax Engine Cleaner 500 мл

Засіб для очищення підкапотного простору (в основному двигуна) від глибоких забруднень, які так чи інакше з'являються на поверхні мотора і підкапотних систем. Абсолютно нешкідливе для електроніки, очищає навіть найглибші забруднення, що в'їлися. Підходить для всіх видів двигунів.

Спосіб застосування:

Розпиліть очищувач двигуна на забруднені ділянки підкапотного просмтранства. Можна і на систему вентиляції, і на внутрішню частину капота, і навіть на акумулятор та брудні дроти. При цьому бажано, щоб двигун був холодним або охолонув, якщо до цього був заведений (30-40 хвилин). Очисник двигуна повинен потрапити на всі брудні ділянки під капотом. Потім накрийте пакетами або плівкою акумулятор, стартер і генератор, а так відкрийте оголені проводи, якщо раптом такі є під вашим капотом. І промийте підкапотний простір під тиском або вручну. Потім акуратно витріть особливо брудні ділянки двигуна ганчірочкою, на яку можете попередньо розпорошити очисник двигуна.

Рекомендації та застереження:

Зберігайте в місці, де немає вогкості та негативної температури. Приховуйте дітей. Не використовуйте для очищення салону, оскільки очищувач двигуна може зіпсувати тканину чи шкіру вашого інтер'єру.

Очищення двигуна за допомогою автокосметики SONAX:

Написати відгук

Підписка на новини
Будьте в курсі нових акцій та спецпропозицій!
Ми не надсилаємо спам-повідомлень