Каталог товарів
Є у наявності

Очисник кондиціонера антибактеріальний - Sonax Klima Power Cleaner Air Aid "Havana Love", 100 мл. (323800)

(0 відгуків)
  • Виробник: Sonax
  • Артикул: GF-1848275736
442 грн

Питаня по даному товару відсутні.

Запитати нас

Очисник кондиціонера антибактеріальний - Sonax Klima Power Cleaner Air Aid "Havana Love", 100 мл. (323800)

Кондиціонер в автомобілі є ідеальним ґрунтом для розмноження шкідливих мікробів. Power Cleaner Air Aid Havana Love швидко та легко забезпечує тривалу гігієну повітря та видаляє неприємні запахи. Кондиціонери, системи вентиляції та випарники очищаються, залишаючи свіжий запах у салоні автомобіля. Сонакс Power Cleaner Air Aid Havana Love особливо швидкий і простий у використанні: лише через 10 хвилин і без будь-яких зусиль автомобіль знову готовий до роботи. Очищувач кондиціонера Sonax може також використовуватися в профілактичних цілях, нових транспортних засобах для захисту від шкідливих мікробів.

Антибактеріальний очищувач автомобільного кондиціонера SONAX Power Cleaner Air Aid Havana Love необхідно використовувати раз на кілька місяців, щоб унеможливити шкідливий ефект від роботи кондиціонера. Справа в тому, що всередині системи вентиляції постійно накопичуються шкідливі речовини та бактерії, також там може розвиватися грибок та пліснява.

Навіть якщо ви часто змінюєте повітряний фільтр салону, очищувач кондиціонера все одно необхідно використовувати – він очистить ділянки вентиляції кондиціонера, розташовані перед та після фільтру салону. Також очищувач кондиціонера необхідно використовувати у разі, якщо у вас в автомобілі почали з'являтися неприємні та дратівливі запахи.

Очищувач кондиціонера SONAX:

  • Усуває неприємні та дратівливі запахи;
  • Дезінфікує систему вентиляції кондиціонера;
  • Профілактика виникнення грибка у системі вентиляції автомобіля;
  • Вбиває бактерії;
  • Легкий та простий у використанні.

Спосіб застосування:

Необхідно поставити спрей для очищення кондиціонера в салоні автомобіля та активувати його, щоб він почав автоматично розпорошуватися всередині салону автомобіля. Разом з цим потрібно включити кондиціонер, пустивши повітря внутрішнім колом салону автомобіля. Повітря потрібно направити на центральні вводи повітря, які спрямовані безпосередньо в салон. Двигун повинен працювати, щоб не розрядився акумулятор. Закрийте всі двері та вікна, залиште автомобіль з кондиціонером та очищувачем SONAX попрацювати хвилин 8-10.

Рекомендації:

Рекомендуємо використовувати очищувач кондиціонера одразу після покупки б/в автомобіля. Для профілактики очищувач кондиціонера потрібно використовувати раз на 3-4 місяці. Зберігайте очисник від дітей та тварин. Не тримайте флакон із очищувачем у сирому місці та в місці з негативною температурою.

Написати відгук

Підписка на новини
Будьте в курсі нових акцій та спецпропозицій!
Ми не надсилаємо спам-повідомлень